"Другото полувреме" - първия български игрален филм за футболни фенове

Игралният филм „Другото полувреме” на младия режисьор и оператор Искрен Красимиров за първи път излиза в интернет пространството. "Другото полувреме" разказва историята на фенове на Ботев Враца!
 

Свали оттук: DOWNLOAD


ДРУГОТО ПОЛУВРЕМЕ
The Other Half


  • Жанр: Екшън / Спорт
  • Година: 2013
  • Държава: България
  • Времетраене: 30 минути
  • Актьори: Борислав Сарафанов и Анатоли Бенкин, Юлия Колова и други.
  • Режисьор: Искрен Красимиров
  • Рецензия: Игралният филм „Другото полувреме” на младия режисьор и оператор Искрен Красимиров за първи път излиза в интернет пространството.

    Лентата е заснета през 2012 година, след като проектът за нея спечели частично финансиране на конкурсна сесия от филмовия фестивал „Двореца Балчик”, а след това бе подкрепена от АЕЦ-Козлодуй, врачански фирми и частни лица. Филмът е посветен на всеотдайните фенове от агитката на славния футболен клуб „Ботев” Враца и част от тях играят себе си на екрана.

    Главните роли се изпълняват от младите актьори на Врачанския театър Борислав Сарафанов и Анатоли Бенкин, в епизодите им партнира тяхната колежка Юлия Колова. Филмовият разказ е за футболните страсти, които излизат извън зеления терен и спортните емоции по трибуните, влизат в душата и неусетно завладяват всекидневието, съдбата и дори живота на феновете. Никой от тях вече не може да си представи себе си без любимия отбор, без надеждата, вярата и мечтата за победа. По този трънлив път на фенската любов младите хора неусетно могат да загубят приятелите, работата, гаджето си, а дори и своя живот, ако уж дребният конфликт излезе извън контрол.Посланието на филма е: дори когато паднем или бием, да не губим човешкото у себе си. Защото все пак всичко е само една игра, дори когато тя е най-великата и се нарича Цар Футбол. Разбира се, този филм за футболната любов и омраза не може да се преразкаже. Просто трябва да се види

  • източник: http://avatar-bg.org

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар